Terraca - Daktuinsubstraat
  • Bel ons :

    +32 (0) 473 38 33 99

  • Mail ons :

    info@terraca.be

Daktuinsubstraten en lava

Daktuinsubstraten, verschillende soorten lava en gepofte kleikorrels: u vindt deze producten bij Terraca, en dat tegen de beste prijs-kwaliteit. Ons jonge, dynamische en innovatieve bedrijf werd opgericht in 2016 en specialiseert zich niet alleen in productie en levering, maar ook het blazen van daktuinsubstraten. Omwille van onze drive groeiden wij van een starter met één silo uit tot een bedrijf met vier silowagens en alleen maar tevreden klanten: van particulieren over bouwfirma’s tot dakwerkers en architecten.
.

Onze productenContacteer ons
about-greenforet-img

Werkwijze

1

We laden onze silowagens in onze loods, waarna die tot bij de klant worden gereden. Daar plaatsen we, samen met de (onder)aannemer, de buizen.

2

Vervolgens brengen we onze silowagens op druk en wordt er geblazen. Tijdens dit proces staan we in nauw contact met de klant via walkietalkies.

3

Eenmaal uitgeblazen ruimen we alles op en keren we terug naar de loods. Aangezien wij over meerdere silowagens beschikken, kunnen wij gemakkelijk grotere hoeveelheid materiaal leveren op één dag. Wij hebben sowieso vier permanent rijdende bulkwagens van 28 m3.

Meer informatie?

Samengevat: TerraCa is gespecialiseerd in het blazen van droog substraat voor daktuinen en groendaken. Ook grind (tot een maximum kaliber van 8/16 mm) kan zonder probleem geblazen worden. Onze vier blaaswagens garanderen een snelle en efficiënte service, tot op hoogtes van 40 meter en afstanden tot 150 meter. De blaastijden variëren van 1u30 à 2u, afhankelijk van het te blazen product.
Wilt u zeker zijn van de hoogste kwaliteit tegen de voordeligste prijs? Neem dan gerust contact op met ons voor meer info, of een (vrijblijvende) offerte.

Terraca - Daktuinsubstraat